Van jongs af aan heb ik mij verdiept in het programmeren en ontwikkelen van websites en help ik graag andere mensen hierin.

Door mijn handicap ben ik afhankelijk van een uitkering. Om deze reden werk ik op basis van een vrijwilligersvergoeding. Hierin mag ik max. € 150,- per maand in verdienen. Dit is afhankelijk van de werkzaamheden die ik voor u of uw bedrijf verricht.

Ik streef ernaar u die begeleiding en ondersteuning aan te bieden op een manier die bij u past: er zijn veel mogelijkheden!

Zo kunnen jongeren die graag willen beginnen met bloggen, maar niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken, altijd een mailtje sturen.

Kijk gerust eens rond om erachter te komen wat ik voor u kan betekenen, wie ik ben. Hier kunt u contact nemen via de contactformulier.

Portfolio

Graphic style

Voor Graphic style help ik af en toe met vragen over WordPress en andere technische zaken. En hij helpt mij ook met design-opdrachten.

Website

Rocketboys

Voor Rocketboys help ik geregeld met het verhuizen van een website naar een andere server. Ook technische aanpassingen, voor bijvoorbeeld binnen WordPress, weten ze mij te vinden.

Website

Mootiv Media and more

Voor Mootiv doe ik af en toe opdrachten zoals een webdesign omzetten naar een WordPress-thema of helpen met websites verhuizen naar andere servers.

Website

Projecten:

  • Dordtse Koppen | Hier heb ik meegeholpen met de vormgeving en gezorgd dat er een WordPress-thema werd gemaakt zodat de website zelf makkelijk te onderhouden is.

The Artificial Music

Voor de band The Artificial Music (voorheen Pepperstreet Music) heb ik in samenwerking met de bandlid Bart Kuntz de website in elkaar gezet.

Website
Screenshot van Pepperstreet Music

Johan de Wit Music (2012)

Dit was mijn tweede website die ik had gebouwd. De klant leverde foto’s aan en zorgde ik voor een mooie design en werkende website.

Screenshot

PraiseValley (2007)

Dit was mijn eerste website die ik had gebouwd. Samen met de klant hadden we nagedacht over een idee voor het ontwerp en daarna zorgde ik voor een design en dat het werd gebouwd in een functionele website.

Screenshot