Portfolio 2018-03-23T10:54:46+00:00

Portfolio

graphic style

(Web Ontwikkeling) Voor graphic style help ik af en toe met vragen over WordPress en andere technische zaken. En hij helpt mij ook met ontwerpen.

Website

Rocketboys

Ik help geregeld Rocketboys met het verhuizen van een website naar een andere server. Ook voor technische aanpassingen weten ze mij te vinden.

Website

Mootiv Media and More

(Web ontwikkeling) Voor Mootiv doe ik af en toe opdrachten zoals een webdesign omzetten naar een WordPress-thema of helpen met websites verhuizen naar andere servers.

Website

Projecten:

  • Dordtse Koppen | Hier heb ik meegeholpen met de vormgeving en gezorgd dat er een WordPress-thema werd gemaakt zodat de website zelf makkelijk te onderhouden is.

FAS-project, Stichting Het Witte Bos (2016)

Antwoorden over de aandoening Foetale Alcoholsyndroom

Voor het FAS-project werd mijn moeder, mijn vader en ik vragen gesteld over wat wij vinden als er gedronken word tijdens de zwangerschap.

YouTube-afspeellijst

Rolstoelvriendelijkheid in Dordtse Koppen

Voor de tv-programma Dordtse Koppen op RTV Dordrecht, mocht ik voor 2 seizoenen de rolstoelvriendelijkheid testen in Dordrecht.

YouTube-afspeellijst

Rolstoelvriendelijkheid bij ’t Openbaar Vervoer (2015-2016)

Voor m’n eigen YouTube-kanaal BananenVoeten ging ik de rolstoelvriendelijkheid testen bij het Openbaar Vervoer.

YouTube-afspeellijst

The Artificial Music

(Web ontwikkeling) Voor de band The Artificial Music (voorheen Pepperstreet Music) heb ik in samenwerking met de bandlid Bart Kuntz de website in elkaar gezet.

Website
Screenshot vorige website (Pepperstreet Music)

Johan de Wit Music (2012)

(Web ontwikkeling + design) Dit was mijn tweede website die ik had gebouwd. De klant leverde foto’s aan en zorgde ik voor een simpele, maar werkende, website.

Screenshot

PraiseValley (2007)

(Web ontwikkeling + design) Dit was mijn eerste website die ik had gebouwd. Samen met de klant hadden we nagedacht over het ontwerp. Daarna zorgde ik ervoor dat het werd gebouwd in een functionele website.

Screenshot

  • alexvt
  • alexBlogt
  • alexVertelt
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube