Over mij 2018-02-07T15:32:12+00:00

Over mij

Hallo iedereen,

Mijn naam is Alex van Turenhout. 23 jaar oud. Veel mensen vragen zich af waarom ik in een rolstoel zit. Op zich vind ik dat zo’n probleem, maar om niet iedereen m’n verhaal telkens opnieuw te hoeven vertellen ben ik gaan bloggen! Ik ben geboren met de spierziekte A.M.C. (Arthrogryposis Multiplex Congenita) en daarom zit ik al heel m’n leven in een rolstoel. Mijn levensmotto is ook Hakuna Matata (geen zorgen)! Hier kan je ook mijn biografie lezen dat geschreven is door mijn moeder!

Sinds 2011 is er bij mij pdd-nos (autisme-soort) geconstateerd. M’n hobby’s zijn met mensen omgaan en voor ze klaarstaan, leuke dingen ondernemen! Computers zijn helemaal mijn ding, ik vind het leuk om te programmeren, vooral in websites doe ik veel. Zo ook voor een mediabedrijf van een vriend waar ik veel mee samenwerk! Zelf bouw ik ook websites voor anderen en help ik met alle technische gebeuren rond een website heen. Mocht je hulp nodig hebben bij het opzetten van je eigen blog, dan kan je mij ook altijd contacten!

Ben christelijk opgevoed door mijn ouders. M’n favoriete films zijn toch vooral animatiefilms, Disney/Pixar. Toy Story blijft toch m’n grote favoriet! M’n favoriete muzieksmaak is pop en Nederlandstalig. Beetje de richting op van Acda & de Munnik, daar blog ik ook soms over!

Ik heb deze blog opgericht om te delen wat ik allemaal meemaak in mijn dagelijks leven als rolstoelgebruiker en ik had een uitlaatklep nodig. Ik hoop jullie ook op deze manier te kunnen helpen met mijn verhalen. Zo wil ik gaan schrijven wat ik meemaak in het dagelijks leven, de obstakels bij de Openbaar Vervoer bijvoorbeeld. En soms vlog ik ook op YouTube.

Als je verder nog vragen hebt, mag je ze altijd mailen via het contactformulier!